01 Oct
Ehdolla eduskuntaan 2023

Tervehdys!

Lähdin mukaan politiikkaan viime kesän kuntavaaleissa keskellä pandemian tuomaa epävarmuutta. Näin reilua vuotta myöhemmin on kai turvallista todeta, ettei yhteiskunnan huolet suinkaan tuohon pandemiaan päättyneet. Menneet haastavat ajat ovat näkyneet myös päätöksenteon arjessa, kun tulevaisuus on ollut jatkuvasti kaikkea muuta kuin ennustettavissa.

Nämä myrskyt ja tyrskyt ovat vahvistaneet käsitystäni siitä, että tietyt arvot ovat entistä painavampia, kun yhteiskuntaa luotsataan kohti parempia päiviä. Oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon vaaliminen on jotain, mistä me emme voi luistaa. Hyvinvointia ei kasvateta kohdistamalla valtavia leikkauksia pienituloisten ihmisten toimeentuloon, vaan esimerkiksi korjaamalla sosiaaliturvaan liittyviä epäkohtia ja sen monimutkaisuutta. Kaiken muun lisäksi on meidän pidettävä kiinni entistä tiukemmin ekologista arvoista tekemällä oikeudenmukaista ja rohkeaa ilmastopolitiikkaa.

Näistä asioista, ja paljon muustakin, äänestetään tulevissa eduskuntavaaleissa ensi vuoden huhtikuussa. Sitä ennen tänään alkavan viikon aikana Varsinais-Suomessa käydään jäsenäänestys Vasemmistoliiton ehdokkaista (muista äänestää!). Olen ehdokkaana ehdokkaaksi, koska olen jatkossakin sitoutunut tuomaan minulle tärkeitä arvoja osaksi päätöksentekoa.

Lopuksi se kaikista tärkein asia: jokainen apu ja tuki, jonka saan vie minua lähemmäksi menestystä tulevissa vaaleissa. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos haluat mukaan tähän seikkailuun. Olet enemmän kuin tervetullut.

Hyvinvointia kaikille - ei vain harvoille!

Kommentit
* Sähköpostia ei julkaista verkkosivustolla.